67 ₴
Пектин NH — є термообертовим продуктом — під час нагрівання він розчиняється до рідкої консистенції, а під час охолодження — застигає разом із масою, у яку він введений. Завдяки цим властивостям пектин NH ідеально підходить для глазурі, желе, соусів, зефіру, використовується для створення оригінального морозива, прошарків для тортів і різноманітних начинок для цукерок, для десертів і йогуртів. Можна комбінувати з агаром і желатином.
Застосування: Змішати 1 частину пектину з 5 частинами цукру, перемішати та висипати в рідину, нагріту до 40oC, інтенсивно помішуючи масу віночком. Довести до 80oC або варити 1-2 хв.
Дозування: 10 г/кг для джемів, 20 г/кг для щільних десертів.
Виробник: Ilbakery