Розмір 290 мм на 15 метрів із двостороннім силіконовим покриттям. Використовується для випікання багаторазово, залежно від температурних режимів — щонайменше від 5 до 7 разів і більше.
Натуральний рослинний пергамент з двостороннім силіконовим покриттям, стабільною вологостійкістю та жароміцності (понад 250 °C), виготовлений із природного волокна високої хімічної чистоти та оброблення.
- Використовується для випікання багаторазово, залежно від температурних режимів — щонайменше від 5 до 7 разів і більше, що приносить довготривалу економну вигоду.
- Щільність пергаменту 41 г/м2 дає змогу на 21% зменшити витрату матеріалу, порівнюючи з іншими підпергаментами 52 г/м2.
- Знижує енерговитрати, позаяк немає потреби прожарювання дек.
- Підвищує культуру виробництва кондитерських виробів, заощаджує час і зусилля щодо підтримання чистоти робочих поверхонь — дек, форм для випічки тощо.
- Має високі роздільні властивості: продукти не пригорають, і чудово відокремлюються як від робочих поверхонь, так і самого паперу.
- Повністю виключає використання маргаринів і жирів, дає змогу виготовляти дієтичні продукти.
- Допомагає виготовити «чисті» продукти, що не містять канцерогенних речовин, тобто сприяє збереженню смакових і корисних властивостей хлібобулочних і кондитерських виробів, зберігає здоров'я людини.
- Папір характеризується високою жиро- та вологостійкістю. Це дає змогу заморожувати напівфабрикати, заготівки й остаточно випікати безпосередньо в цьому ж папері.