215 ₴
Вимірювання температури продукту-50 * + 300 градусів
Застосовується для вимірювання температури продуктів під час їх зберігання, термічного оброблення, а також температури різних рідин і сипких матеріалів.
Об'єктивним показником готовності хліба є температура в центрі м'якуша, , яка наприкінці випічки має становити 96—97 °C.
Продукти, смажені з фаршу
Яловичина, телятина, ягня, свинина 71 °C
Курча, індичка 74 °C
Біфштекси з яловичини, телятини, баранини
Середня напівсира 63 °С
Середньої готовності 71 °C
Повністю готовий 77 °C
Свинина
Відбивні, смажені шматки: Середньої готовності 71 °C
Відбивні, смажені шматки: Повністю готовий 77 °C
Гілка, тривале приготування 61 °C
Гілка свіжа 71 °C
Ковбаса свіжа 71 °C
Домашня птиця (індейка та курка)
Ціла птиця принаймні 74 °C
Грудка принаймні 74 °C
Гомілка та стегно принаймні 74 °C
Фаршована 74 °C
Яйця
Смажені жовток і білок мають бути тверді
Омлет 74 °C
Варені 74 °C
Риба контролювати готовність вилкою шматочки мають легко відокремлюватися