Продавець МІНІОПТ розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
621 відгук
Кошик
Термометр для Карамелі та шоколаду електронний (великий)

Термометр для Карамелі та шоколаду електронний (великий)

  • Немає в наявності

215 ₴

+380 (68) 005-66-77
  • +380 (67) 547-25-27
Опис

Вимірювання температури продукту-50 * + 300 градусів

Застосовується для вимірювання температури продуктів під час їх зберігання, термічного оброблення, а також температури різних рідин і сипких матеріалів.

Об'єктивним показником готовності хліба є температура в центрі м'якуша, , яка наприкінці випічки має становити 96—97 °C.

Продукти, смажені з фаршу  
Яловичина, телятина, ягня, свинина 71 °C  
Курча, індичка  74 °C  
Біфштекси з яловичини, телятини, баранини   
Середня напівсира  63 °С  
Середньої готовності 71 °C  
Повністю готовий  77 °C  
Свинина  
Відбивні, смажені шматки: Середньої готовності 71 °C 
Відбивні, смажені шматки: Повністю готовий  77 °C 
Гілка, тривале приготування 61 °C 
Гілка свіжа 71 °C 
Ковбаса свіжа  71 °C 
Домашня птиця (індейка та курка)   
Ціла птиця  принаймні 74 °C 
Грудка  принаймні 74 °C 
Гомілка та стегно принаймні 74 °C 
Фаршована  74 °C 
Яйця  
Смажені  жовток і білок мають бути тверді 
Омлет  74 °C 
Варені  74 °C 
Риба   контролювати готовність вилкою шматочки мають легко відокремлюватися

Інформація для замовлення
  • Ціна: 215 ₴
Термометр для Карамелі та шоколаду електронний (великий)Термометр для Карамелі та шоколаду електронний (великий)
Немає в наявності
215 ₴
+380 (68) 005-66-77
  • +380 (67) 547-25-27

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner