65 ₴
Агар-Агар 1200 50 грамів
Застосовується для виготовлення кондитерських виробів (сефір, мармелад, жувальні цукерки, пастили різного типу, начинки для кондитерських виробів, суфле), корисних дієтичних продуктів ( варення, джеми, конфітюр), супів і морозива, де він запобігає утворенню кристалів льоду; під час отримання м'ясних і рибних холоденів, а також під час освітлення соків.
Спосіб приготування: Агар-агар замочіть на 1 годину в холодній рідині — воді або фруктовому соку, бульйоні (в пропорції 1 частина агару: 100 частин води). Потім отриману масу поставте на вогонь, доведіть до кипіння, додайте цукор і ще раз доведіть до кипіння. Якщо агар розпустився не весь, варіть до повного розчинення. Після варіння продукт трохи охолодіть (до 50-60 °C). Можна додати ароматичні речовини (якщо потрібно), харчові фарби, кислоту тощо.
Рекомендовані дозування для кондитерських виробів: Мармелад — 0,8-1,1%; Залі — 0,5-0,8%; Джем — 0,5-0,8%; Зефір — 0,6-0,8%; Пастила — 0,6-0,9%; Пташине молоко, суфле — 0,6-0,8%; Морозиво — 0,1-0,3%
Виробник: Україна