Кондитерська суміш "IL-айсинг" — суха суміш на основі сухого пастеризованого білка та цукрової пудри, для покриття глазур'ю пряників та інших кондитерських виробів.
Використовується для заливки, контурингу, пайпінгу. Легко фарбується водорозчинними барвниками.
Розводиться теплою водою, не вимагає збивання. Зберігається до двох тижнів, не втрачаючи властивостей, у розведеному та пофарбованому вигляді в холодильнику. Можна розвести мінімальну кількість суміші, що зводить до мінімуму витрата айсингу. Оброблений білок — жодної сальмонели, що є гарантією безпеки вашого продукту. Суміш має приємний нейтральний смак і запах.
Спосіб застосування: суміш необхідно перемішати з водою в пропорції 1000 г суміші до 150 г води та дати настояться кілька хвилин.затем збити на середніх обертах від 2 до 8 хвилин, до загуснення маси.(чим більше збивати, тим швидше сохне, але менше глянцю).Запромінену суміш перекласти в місткість, що щільно закривається, і зберігати в холодильнику до 14 днів.Далеї отриманої маси розведіть водою до потрібної консистенції (у разі потреби додайте "IL-GLOSS" для блиску). Фарбувати готову базу можна порційно в необхідній вам кількості гелевими або сухими барвниками.